زمان مطالعه: 2 دقیقه
کانکتور مخابراتی چیست؟
برخی از اجزایی که به طور مرتب به مدار وصل و از جدا می شوند برای اتصال به این بخش نیاز به اجزای ویژه ای دارند. اقلامی که بتوانند آن ها را به راحتی منسجم کرده، و در صورت نیاز مجددا جدا کنند. کانکتور همان عضو اتصال دهنده است. با کمک کانکتور مخابراتی می توان دو عضو را بارها و بارها نصب و جدا کرد. فروشنده های بسیاری در امر فروش کانکتور مخابراتی فعالیت می کنند. در این میان فروشکاه بزرگ آر اف می تواند کالای درخواستی تان را با تضمین قیمت و کیفیت برایتان ارسال کند. شما می توانید با اطمینان هر چه تمام انواع کانکتور مخابراتی را از وبسایت این مجموعه ثبت سفارش نمایید.
قسمت های مختلف یک مدار الکتریکی یا الکترومغناطیسی بسته به کارایی شان نیازمند نوع خاصی از کانکتور هستند. کانکتور مخابراتی عضوی اتصال دهنده است که در ساختار مدار ها و تجهیزات مخابراتی از آن استفاده می شود. این سازه در مسیر انتقال اطلاعات کاشته می شود به همین خاطر باید برخی ویژگی ها را داشته باشد. قیمت کانکتور بسته به نوع ساختاری آن متغیر است. آمار خرید کانکتور های مختلف نیز بر همین اساس تعیین می شود.
کاربرد های اصلی کانکتور مخابراتی
اگر با دقت بیشتری به یک کانکتور مخابراتی دقت کنید متوجه حضور تعدادی پین می شوید. انواع کانکتور مخابراتی دارای پین های متفاوتی هستند که کارایی هر یک از این اتصال دهنده ها بر اساس همان اجزا مشخص می شود. پس این پین است که تعیین می کند هر اتصال دهنده چه کاری را انجام دهد. بدیهی است که این تفاوت ها می تواند در آمار فروش کانکتور مخابراتی نیر اثر داشته باشد. شبکه های کامپیوتری اولین اقلامی هستند که به این وسیله نیازمند اند. یک اتصال دهنده می تواند وسایلی مثل کابل نوری، خطوط تلفن و … را به هم متصل کند.
اگر با اجزای صوتی و تصویری سروکار داشته باشید، حتما با کانکتور های مخابراتی برخورد داشته اید. چرا که این عضو برای وصل کردن کابل و ابزارهای این چنینی به بلندگو ها، دوربین ها، آیفون های تصویری، تلویزیون و سایر تجهیزات مشابه مفید است. جالب است بدانید که انواع کانکتور مخابراتی در حوزه های پزشکی نیز کاربرد دارند. افراد می توانند به کمک آنها دستگاه های تصویر برداری، مانیتور بیماران، و سازه های EQG را به دیگری وصل کنند. به طور کلی وظیفه اصلی آن انواع کانکتور مخابراتی همان اتصال دادن اجزا به یکدیگر است. اما اجزایی که قرار است به هم اتصال داده شوند در گروه های مختلفی قرار می گیرند.
انواع کانکتور
کانکتور های مخابراتی دارای انواع مختلفی هستند که هر یک از اجزای این دسته بندی ها برای حضور در شرایط و سیستم های متفاوتی مناسب اند. به عنوان مثال یک کانکتور بهتر است در اتصالات تلفن همراه، و دیگری در سیستم دوربین های مدار بسته حضور داشته باشد. قیمت و آمار فروش کانکتور مخابراتی تا حد زیادی به نوع ساختاری آن وابسته است. انواع اتصال دهنده مخابراتی عبارت است از: